Sitebuild

Wedesignerek által készült honlaptervek életre keltése

Dolgozzunk össze!

Amikor webdesignerként elvállalsz egy munkát, sokszor nem csak a terveket, hanem teljes weboldal elkészítését elvárják Tőled. Ebben az esetben hiába készítesz gyönyörű design tervet, lehetséges, hogy elesel a munkától azzal, hogy a kivitelezést már nem mered belvállalni.

Mit tehetsz ekkor? Vagy tovább lépsz, vagy keresel egy olyan személyt, aki él hal a kódolásért (mint én 🙂 ), és nagyon szívesen becsatlakozik a projektedbe.

Mit kell tudnod az együttműködésről?

  • Amikor befut egy munka és egyértelmű, hogy nem csak tervek, hanem azok életre keltése is feladatot lesz, akkor jobb ha már az elején felveszed velem a kapcsolatot, hogy minden apró részletet megbeszélhessünk és teljesen összedolgozhassunk.
  • A webdesign tervekre adott árajánlatodat az ügyfél felé kiegészítjük az általam csak a kódolásra adott árajánlattal, így kialakítjuk a teljes weboldal árát.
  • webdesign tervek lekódolása szerződésben rögzített határidők és feladatok részletezése után kezdhető el annak érdekében, hogy Te és én is nyugodtak lehessünk saját kötelezettségeink felől

Miért kedvencem a webdesign tervek lekódolása?

Mert nagyon szeretek kódolni, és a szép weboldalterveket életre kelteni. A munka során csak a fejlesztésre szánom minden figyelmem, ami részemről a munka egyik legizgalmasabb része. Egyszerre szerzek örömet a webdesigner-nek és a megrendelőnek is.

Hogyan dolgozom?

  • A terveket WordPress egyedi sablonná alakítom, így ügyfeled az egyik legelterjedtebb tartalomkezelő rendszerrel dolgozhat majd
  • Minden esetben ügyelek, hogy terved az általad megálmodottak szerint kerülhessen fel a webre
  • Figyelek rá, hogy az elkészült weboldal reszponzív legyen, tehát mobilon és nagyobb kijelzőkön is jól mutasson
  • Ha nem tetted, számíthatsz rám a képek méretének optimalizálásában is, hisz nagyon nem mindegy mekkora méretekkel dolgozunk
  • Igyekszem legjobb tudásom szerint, szép, rövid és átlátható kódot készíteni mind a SEO alapokat, mind az oldal gyorsaságát figyelembe véve
  • Nem akarlak hitegetni, hiszen én is maximalista vagyok. Csak olyan munkát vállalok el, amit meg is tudok csinálni.
szolgáltatásaim

Másra lenne szükséged?

Vállalkozásod weboldala egy konkurenciától távoli sziget. Egy lehetőség, mely azért jön létre, hogy tovább erősítse megbízhatóságodat, szakértelmedet és hitelességedet. Legyél körültekintő és gondold át jól, hogy kire bízod online megjelenésedet.

wireframe, drótváz készítés

Weboldal létrehozása

Egyedi tervezésű weboldal létrehozása a magabiztosabb online jelenléthez

Tovább olvasom
Woocommerce webáruház készítése

Webáruház készítés

WooCommerce webáruház a következő szintre lépéshez

Tovább olvasom
sitebuild weboldalkészítés webdesign tervből

Sitebuild

Wedesignerek által készült honlaptervek életre keltése

Tovább olvasom