Egyedi WordPress weboldal

Egyedi, arculatodra illesztett saját készítésű KERESŐBARÁT websablon TELJES TELEPÍTÉSSEL

AJÁNDÉK

Kinek lehet jó?

  • mert

A leggyakoribb kérdések

Mivel készülj?

Weboldalad kinézete és kódolása, megfelelő működésének kialakítása az én feladatom lesz. Van azonban pár dolog, amivel neked kell majd készülnöd annak érdekében, hogy kiemelkedő eredményt érjünk el.
Nem kell aggódnod, mert ha még sosem hallottál ezekről, számíthatsz eddigi tapasztalataimra, szívesen segítek benne, hogy merre indulj el!

Íme az ellenőrző lista a kötelezőkről:
– saját tárhely és domain név
– szövegek amiket tudok használni (bemutatkozásod, szolgáltatásod bemutatása. Miben tudsz segíteni másoknak? Miért vagy jobb? Mitől vagy más, stb)
– GDPR tájékoztató (internetről vásárolható sablon/speciális esetben ügyvéd által készített)
– webáruház esetén ÁSZF (szintén ügyvéddel érdemes készíttetni)

A szorgalmi lista, a titkos fűszer, amiktől igazán egyedi és megkapó lehet oldalad:
– jó minőségű, lehetőleg minél nagyobb felbontású saját fényképek (pl.: Rólad, szolgáltatásaidról, munka közbeni képek, termékfotók stb)
– igény szerint videós tartalmak (pl saját Youtube lejátszási lista, vagy csatorna videók amiket szívesen megosztanál)
– valódi ügyfél visszajelzések, vélemények (ha van már)
blog cikkek (bizalmat keltő saját bejegyzésed a szakterületedről, vagy vevőidet érintő témáról – ha van már ilyened, keresd elő! Weboldaladra tökéletesen beilleszthető!)

Van lehetőség hosszú távú együttműködésre?

Miután átadtam weboldalad elkészítem neked kezelési útmutatódat amiben mindent megtalálsz majd, hogy frissíteni tudd.
A későbbiekben, ha nincs időd, sem kedved vele foglalkozni, havi vagy alkalmankénti megbízási díj ellenében szívesen vállalom weboldalad karbantartását.

Mi az a domain cím, és hogyan juthatsz hozzá?

Domain cím nem jár automatikusan a tárhelyed mellé, azt külön kell megrendelned. Ez az a cím, amit beírunk a kereső mezőbe és ezzel nyílik meg a tárhelyeden található weboldalad tartalma. Pl.: www.enoldalam.hu. Ezt érdemes ott igényelni, ahol vásároltad a tárhelyedet. (Ha van már domain címed és hozzá szeretnéd kapcsolni egy tárhelyhez, az is megoldható. Annak menetéről bővebb információt a tárhely szolgáltatódnál kérhetsz.)

Válassz jól!
Ez egy nagyon nehéz döntés, és rengeteg időbe telhet kiválasztani a megfelelőt. Ajánlom figyelmedbe, a domain cím foglaltság ellenőrzőt, amivel könnyedén megtudhatod, hogy használatban van-e már másnál a kiszemelted. https://www.domain.hu/

Hogyan válassz tárhelyet?

Manapság nagyon sok szolgáltató kínál kisebb-nagyobb méretű tárhelyeket. Érdemes utánuk olvasni és nem mindig a legolcsóbb megoldást választani. Egy stabil, megfelelő ügyfélszolgálati háttérrel és kezelőpanellel rendelkező szolgáltatás nagyon sok esetben megéri azt a plusz 2-3 ezer Ft-ot.
Egy átlagos, akár 5-6 oldalas weboldal ami megfelelően optimalizált képekkel rendelkezik elfut 1Gb méretű tárhelyen, így amúgy sem szükséges a legnagyobb csomagot választanod. Az ennél nagyobb méreteket inkább nagyobb adatbázissal rendelkező oldalaknál, webáruházak esetében érdemes megvásárolni.
A tárhelyeknek általában éves díja van (kb. 5-10.000 Ft/év) , amit a szolgáltatóddal kötött szerződés szerint szükséges fizetned.