Szilasy Imola vagyok, weboldal készítéssel és webáruházak fejlesztésével foglalkozom.

Ügyfeleim olyan kis és középvállalkozások, akik felismerték, hogy üzletük hitelességének erősítése érdekében, egy szakértelmüket és tapasztalataikat tükröző weboldalra van szükségük.

Szilasy-Imola-weboldal-keszites

Egyensúly

Weboldalt készíteni alkotás, kihívás és felelősség

Egy weboldal létrehozása nagyon sok tényezőből áll. Nem elég kreatívnak lenni, a rendszerben való gondolkodás, az apró részletek felismerése elengedhetetlen a sikerhez. Mindig is vonzottak az informatikában rejlő lehetőségek, a felszín alatt rejtőző összefüggések.

A weboldal készítés folyamata is egy ilyen összetett feladat, tele aprónak tűnő, de annál fontosabb részletekkel. Amikor egy vállalkozó kezembe adja üzlete online jelenlétének biztosítását, az nagyszerű érzés, de felelősségel is jár. Üzletének megítélése a kezemben van, és célom, hogy ezt az általam biztosítható legnagyobb sikerre vigyem.

Egy jó weboldal alapja, a kommunikáció

A weboldalakat WordPress rendszerre készítem el, teljesen egyedileg tervezett és fejlesztett kinézettel. Fontosnak tartom, hogy őszintén és nyíltan álljuk egymáshoz ügyfelemmel, ezért ajánlatkérését is a legnagyobb részletességgel igyekszem elkészíteni. Nem hiszek a rejtett költségekben, valamint az átadást követően csak általam kezelhető weboldalakban. Egy céges weboldal legyen a vállalkozás célcsoportjának és ügyfelem igényeire kialakított, a tulajdonosa által is kezelhető, megbízható és megfelelően optimalizált.

Hiszek az önfejlesztésben, a tanulásban és az értékteremtésben

Hiszek az életre szóló tanulásban és abban, hogy a jövőnket a MOSTban alakítjuk. Minden egyes tanfolyam amit a weboldalkészítés, frontend fejlesztés témakörében eddig elvégeztem, és a jövőben elvégzek egy pillanatnyi befektetés a saját jövőmbe és abba, hogy nyugodt szívvel, valódi értéket biztosító weboldalt adhassak át ügyfeleim életébe.

Mivel foglalkozom legszívesebben?

Minden ami weboldalkészítés és edzés, hiszen amikor nem a gépnél ülök, akkor fitness edzőként is funkcionálok. Ez a két tevékenység minden téren kiegészíti egymást, így nagyon örülök, hogy végül ezek irányába sodort az élet.
Mindemelett nagyon szeretek túrázni, a természetben lenni, olvasni, társasjátékozni, a családdal, barátaimmal lenni és jó sokat nevetni.

Szükséged van egy weboldalra? Vedd fel velem a kapcsolatot! Írok neked!