A magabiztos online jelenléthez

Weboldalkészítés

Legyen egyedi, pont mint Te! Weboldalkészítés vállalkozásodra szabva

Gyakori jellemző, hogy vállalkozásoddal csak a közösségi média felületein vagy megtalálható, mely kinézetében, elrendezésében pontosan ugyanúgy fest, mint a konkurenciáé, ráadásul fizetett hirdetések nélkül a felhasználók nagyon kis százalékához tudsz csak eljutni. Manapság sokkal nagyobb bizalmat adunk annak a vállalkozásnak, akinek nevét a Google keresőben is megtalálhatjuk. Egy saját weboldal létrehozása kiváló lehetőség arra, hogy bizalmat kelts már azelőtt, hogy leendő vendégeiddel/vásárlóiddal először találkoztatok volna.

A weboldalkészítés nem csak abból áll, hogy felsorolod vállalkozásod előnyeit. Weboldalad színei, működése, sebessége, használhatósága és elrendezése mind-mind hatással vannak látogatóidra. Egy összecsapott, gyenge lábakon álló, szétcsúszott weboldal nem biztos, hogy pontosan azt az üzenetet továbbítja amit te szeretnél.

WordPress weboldalkészítés

Segítek, hogy ne terheket, hanem lehetőségeket láss vállalkozásod weboldalában

 1. A weboldalkészítést mindig alapos felméréssel, kutatással és tervezéssel kezdem, így olyanokat tudsz majd megszólítani, akikkel szívesen dolgoznál együtt
 2. Honlapodat WordPress CMS rendszerre építem fel, mely rengeteg vállakozót segített már sikerhez
 3. A letölthető tucat sablonok helyett teljesen egyedit hozok létre. Így nem csak gyors lesz, hanem emlékezetes és megkülönböztethető
 4. Mivel a mobilok korát éljük, nem feledkezem el mobilbarát felépítésről sem
 5. Nem célom, hogy a jövőben csak velem együttműködve tudd majd kezelni weboldaladat. Olyan rendszert hozok létre, mely egy kis tanulással általad is könnyen kezelhető lesz, ráadásul részletes útmutatót is készítek neked hozzá.
 6. Ha nem bánod, nem vásároltatok veled felesleges bővítményeket, amik ráadásul oldaladat is belassíthatják. Amit csak tudok, egyedi fejlesztéssel elkészítek neked.

Árajánlatot weboldalkészítésre további kötelezettségek nélkül

Ha konkrét elképzelésed van, ugorj gyorsan ajánlatkérő sablonomra és oszd meg velem! Az ajánlatkérés nem jár egyéb elköteleződéssel, viszont örülök majd, ha a továbbiakban együtt dolgozhatunk!

A leggyakoribb funkciók céged magabiztos online megjelenéséért

 • Blog aloldal
 • Slider és/vagy galéria vállalkozásod legszebb pillanatairól vagy termékeidről
 • Egyedi űrlap gmail fiókkal való összekapcsolása a gördülékeny kapcsolattartásért
 • Hírlevél rendszer, igény szerint egyedi e-mail sablonnal látogatóiddal való hosszútávú együttműködésért
 • Kalkuláció, azonnal megjelenő eredménnyel
 • Bejelentkező felület, az adminisztrációs terheid csökkentéséért
 • Több nyelvű weboldal a határon is átnyúló tervekhez
 • WooCommerce webáruház modul online értékesítéshez
 • Üzeleti Térkép integráció, hogy Rád találjanak
 • Közösségi média integrácó, és mérőeszközök (Youtube, Facebook, Instagram, Messenger chat, SEO, Google Search Console, Google Analitycs)

Ha egy hét alatt szeretnél weboldalt, nem én leszek akit keresel!

A weboldalkészítés nem egyik pillanatról a másikra történik. Rengeteg olyan tényező van amihez idő kell. Ott van a kutatás, a tervezés, a fejlesztés, tesztelések és még sorolhatnám. Mindegyik lépés egymásra épül, így azokat kihagyni időspórolás miatt egyáltalán nem szerencsés és nem is eredményez olyan weboldalt, amit szeretnénk.

Egy összetettebb weboldal elkészítése általában 3-4 hetes határidővel történik, viszont egy WooCommerce webáruház modullal és egyéb különleges megoldásokkal rendelkező honlap elkészítése ennél akár jóval több időt is igénybe vehet.

Mivel tudod segíteni a munkát, ameddig én a weboldaladon dolgozom?

Ha teljesen új weboldalad, a legjobb amit tehetsz, hogy nem hátratett kézzel várod ameddig elkészül. A szöveges és képes tartalmak a weboldaladon hatalmas előnyt jelenthetnek neked a konkurenciával szemben. Járj nyitott szemmel, jegyzetelj leendő blogcikkeidhez, készíts képeket munkádról, szolgáltatásaidról, írj profi bemutatkozást magadról, vagy készíts elő bármit amivel már az induláskor megszólíthatod célcsoportodat. Minél tovább halasztod ezeket a részleteket, annál később fog Rád találni a Google, és ezáltal a siker is később érkezik majd el hozzád!

Szánj minden nap 20 percet leendő weboldalad tartalmára és hidd el, meghálálja majd a befektetett energiát.

Mennyibe kerül majd weboldalad?

Weboldalad árát több együttes összetevő határozza meg. Nem mindegy, hogy egyetlen oldalt kell megtervezni és elkészíteni, vagy ennél jóval többre lesz szükséged az átfogó bemutatkozáshoz. A funkciók száma is végtelen, melyek mindig a te igényeid és vállalkozád szerint alakulnak. Lehet, hogy nem elégszel meg egy sima bemutatkozó oldallal, hanem azt egy webáruház modullal bővítenéd. Ebben az esetben a tervezés és a megvalósítás is nagyobb munkának ígérkezik.

Személyre szóló ajánlatot az alábbi linken található űrlapon keresztül tudsz kérni. Készen állsz? Akkor kezdjük el!

A leggyakoribb kérdések

Mivel készülj?

Weboldalad kinézete és kódolása, megfelelő működésének kialakítása az én feladatom lesz. Van azonban pár dolog, amivel neked kell majd készülnöd annak érdekében, hogy kiemelkedő eredményt érjünk el.
Nem kell aggódnod, mert ha még sosem hallottál ezekről, számíthatsz eddigi tapasztalataimra, szívesen segítek benne, hogy merre indulj el!

Íme az ellenőrző lista a kötelezőkről:
– saját tárhely és domain név
– szövegek amiket tudok használni (bemutatkozásod, szolgáltatásod bemutatása. Miben tudsz segíteni másoknak? Miért vagy jobb? Mitől vagy más, stb)
– GDPR tájékoztató (internetről vásárolható sablon/speciális esetben ügyvéd által készített)
– webáruház esetén ÁSZF (szintén ügyvéddel érdemes készíttetni)

A szorgalmi lista, a titkos fűszer, amiktől igazán egyedi és megkapó lehet oldalad:
– jó minőségű, lehetőleg minél nagyobb felbontású saját fényképek (pl.: Rólad, szolgáltatásaidról, munka közbeni képek, termékfotók stb)
– igény szerint videós tartalmak (pl saját Youtube lejátszási lista, vagy csatorna videók amiket szívesen megosztanál)
– valódi ügyfél visszajelzések, vélemények (ha van már)
blog cikkek (bizalmat keltő saját bejegyzésed a szakterületedről, vagy vevőidet érintő témáról – ha van már ilyened, keresd elő! Weboldaladra tökéletesen beilleszthető!)

Van lehetőség hosszú távú együttműködésre?

Miután átadtam weboldalad elkészítem neked kezelési útmutatódat amiben mindent megtalálsz majd, hogy frissíteni tudd.
A későbbiekben, ha nincs időd, sem kedved vele foglalkozni, havi vagy alkalmankénti megbízási díj ellenében szívesen vállalom weboldalad karbantartását.

Mi az a domain cím, és hogyan juthatsz hozzá?

Domain cím nem jár automatikusan a tárhelyed mellé, azt külön kell megrendelned. Ez az a cím, amit beírunk a kereső mezőbe és ezzel nyílik meg a tárhelyeden található weboldalad tartalma. Pl.: www.enoldalam.hu. Ezt érdemes ott igényelni, ahol vásároltad a tárhelyedet. (Ha van már domain címed és hozzá szeretnéd kapcsolni egy tárhelyhez, az is megoldható. Annak menetéről bővebb információt a tárhely szolgáltatódnál kérhetsz.)

Válassz jól!
Ez egy nagyon nehéz döntés, és rengeteg időbe telhet kiválasztani a megfelelőt. Ajánlom figyelmedbe, a domain cím foglaltság ellenőrzőt, amivel könnyedén megtudhatod, hogy használatban van-e már másnál a kiszemelted. https://www.domain.hu/

Hogyan válassz tárhelyet?

Manapság nagyon sok szolgáltató kínál kisebb-nagyobb méretű tárhelyeket. Érdemes utánuk olvasni és nem mindig a legolcsóbb megoldást választani. Egy stabil, megfelelő ügyfélszolgálati háttérrel és kezelőpanellel rendelkező szolgáltatás nagyon sok esetben megéri azt a plusz 2-3 ezer Ft-ot.
Egy átlagos, akár 5-6 oldalas weboldal ami megfelelően optimalizált képekkel rendelkezik elfut 1Gb méretű tárhelyen, így amúgy sem szükséges a legnagyobb csomagot választanod. Az ennél nagyobb méreteket inkább nagyobb adatbázissal rendelkező oldalaknál, webáruházak esetében érdemes megvásárolni.
A tárhelyeknek általában éves díja van (kb. 5-10.000 Ft/év) , amit a szolgáltatóddal kötött szerződés szerint szükséges fizetned.