Betti

„Mikor elterveztük hogy legyen egy webshopunk, ami számomra is könnyen kezelhető találtam rá Imolára… Tetszett benne, hogy nem csak értette amit szeretnék, hanem azonnal hasznos ötletekkel, kreatívan állt a kéréseimhez és ezeket felhasználva mindig tökéletesre vitte az adott elképzelést! Precíz, türelmes, teljesen “képben van” és ami számomra még nagyon fontos volt, hogy azonnal elérhető legyen és segítsen ha valamiben elakadok. Vele élmény a közös munka. Bátran ajánlom mindenkinek!”

www.fekete-fokhagyma.hu

További cikkek ebben a témában:

Szia!

Szilasy Imola vagyok, a webdesign és a frontend fejlesztés világában tevékenykedek. Köszönöm, hogy itt vagy, és elolvastad a blogomat!

Számomra a webdesign és fejlesztés nem csak munka, hanem egy véget nem érő utazás a kreativitás és végtelen lehetőségek világába. Blogposztjaim fő célja, az évek során összegyűjtött tapasztalataimat, hasznos tudásanyagokat és tippjeimet megosszam veled is.

Köszönöm, hogy időt szántál rám, és remélem, hogy inspiráló és hasznos tartalmakat találsz! Ha segíthetek neked, keress bizalommal elérhetőségeim valamelyikén!