Csip-Csip Csíra webshop – Sitebuild

A sitebuild azt jelenti, amikor a weboldal kinézetét és terveit nem én készítem el, hanem úgy kapom egy másik kreatív webdesignertől. Ezek után az én feladatom a tervekből egy kattintható, könnyen frissíthető weboldal megalkotása pontosan olyan kinézettel, ahogyan azt a tervező megálmodta. Pontosan így készült el a CsipCsip Csíra webshop is.

csipcsipcsira

A csapat

A gyönyörű terv színeit, logóját és arculatát Torma-Kádár Ildikó (BrillBrain Design) álmodta meg, a webshop kinézete pedig Ferencz Judit (Ferencz Design) alkotása.

Munkájuk precíz és pontos volt, melyek nagyszerű alapot biztosítottak a fejlesztéshez.

A sitebuild menete

Miután megkaptam a terveket, a kódolás megkezdése előtt alaposan átvizsgáltam az egész weboldalt. Különböző blokkokra osztottam, felmértem minden távolságot és margót, betűtípust és méretet, majd átszámoltam őket a különböző méretű képernyőkhöz is igazodó mértékegységekre.

A feladat több kihívást is rejtegetett számomra. Mivel nem egy sima weboldalról beszélünk, hanem egy webáruházról, ezért az egyedi WordPress sablon kialakítása mellett a webshop rendszerét biztosító WooCommerce bővítményt is megfelelő kinézetre kellett szabnom.

A weboldal jelenleg teszt üzemmódban működik, megrendeléseket nem fogad!

Szükséged van egy weboldalra? Vedd fel velem a kapcsolatot! Írok neked!